Officiële start ‘Parkeren op parkeerterrein i.p.v. bij de school’


Voor de vakantie was al door de parkeerwerkgroep besloten dat de officiële start van het project ‘Ik parkeer op de parkeerplaats en loop naar school – u ook?’ aan het begin van het nieuwe schooljaar plaats zou moeten vinden. Dit is 27 september geworden.

In de laatste week van het schooljaar hebben de leerlingen zelf verkeersborden gemaakt (dwz de tekeningen). Uit deze bonte verzameling prachtige tekeningen hebben de wijkagent en een medewerker van VVN 4 tekeningen gekozen die omgezet zijn in echte verkeersborden. Deze verkeerborden zijn op 27 september officieel onthuld door de leerlingen in aanwezigheid van wethouder Mariette de Visser van de gemeente.

Alle bewoners van Pieterburen waren uitgenodigd voor deze feestelijke onthulling middels een flyer die huis aan huis verspreid is.

De onthulling heeft ook het nieuws gehaald:

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/199357/Rondje-Groningen-werken-aan-een-veiligere-weg